Om oss

simon issa

simon issa

Kärlek för perfektion

Med känsla för rum, detaljer och omständigheter blir resultatet därefter. Vi fokuserar på det allra viktigaste, och lämnar inget åt slumpen.

Du är i fokus

Bröllopet är kanske det största du får uppleva. Det är din och er dag, och därför ska ni stå i centrum. Vi uppfyller era önskningar och fokuserar på er vilja.

Anpassat för er

Vår produkt ska bevaras för alltid. Därför anpassar vi utformningen utifrån era önskemål och värderingar, för att skapa den perfekta helheten.

passion för fotografering

I många år har jag utvecklat min kunskap, men även min känsla för bröllopsfotografering och hur jag fångar de perfekta filmsekvenserna. Nu flera år senare, känner jag mig trygg i min stil och mitt sätt att dokumentera. Ni som anlitat mig som bröllopsfotograf och videograf vet hur passionerad jag är i min roll. Här lämnas ingenting åt slumpen.

Min vision är konkret, men simpel. En lyckad produkt bygger på relationen mellan mig och mina klienter. Allt börjar vid det första mötet och avslutas vid överlämnandet av produkten. Det har gett mig många vänner för resten av mitt liv.

Det absolut viktigaste för mig är att ni känner er trygga när ni anlitar mig. Det förutsätter att jag ger er verktygen för trygghet. Därför lyssnar jag, delar med mig av erfarenheter och värdesätter att vi är ärliga mot varandra, jag och du.

Produkten är i fokus, och det innebär att ni är i fokus. Bröllopsdokumentation i form av bild och film anpassas efter era behov. Stora som små. Inget viktigare än att ni får en lyckad produkt som får er att minnas och se tillbaka på er stora dag, med lycka och glädje.

Simon Issa