Wedding of Nail & Lena 2019-05-11

Intro - Chloe Christening 20190406

Leverans till kund. Här kan ni se introt till Chloes dopfilm.

VSK Fotboll - Reklamfilm

Inför hemmapremiären mot IK Brage har jag tillsammans med CK Barbershop producerat en reklamfilm för VSK Fotboll. I videon medverkar spelarna Filip Tronet och Boris Ljevar.

CK Barbershop 190301

Min senaste produktion är en informationsfilm för CK Barbershop. En grym samarbetspartner som levererar tjänster med hög kvalitet. Mitt självklara val.

Nice Crib Interior

Här har jag producerat en introduktionsfilm för Nice Crib Interior gällande deras nya tjänst - #homestyling. Klicka er in på deras webbplats för mer information. Dessutom ser ni en hel del produkter av VaniMeli.

Guldkortet 190215

Min senaste produktion, en reklamfilm för det kommande Guldkortet. Ett rabattkort för hela Västmanland.

Make Up Store 181201 Special Edition

Under öppningen av Make Up Store i Västerås passade jag på att filma med övergripande vinkel. Här ser ni tillströmningen som bidrog till en lyckad premiär.

Make Up Store 181201

Invigning av Make Up Store i Västerås. Fantastisk uppslutning och lyckad premiär. Kul att få dokumentera händelsen.

CK Barbershop 181130

Alltid magisk service hos CK Barbershop i Västerås. Här får ni se mig klippa håret, trimma skägget och fixa till linjerna. Tack för gott samarbete.

2. Att vara pappa

Ett andra avsnitt. Denna gång pratar jag om Att vara pappa. Det var farsdag igår och många jämställdhetskämpar vill förminska värdet av en sådan dag. Är alla pappor värdelösa? Det tycker jag inte. Hör mig behandla ämnet, och dessutom komma in på barnuppfostran.